Tekstgrootte
новые флеш игры.

Donateursformulier

Categorie: Nieuws

Шаблоны Joomla здесь.

Geachte lezer,
Veel mensen in de wijde omgeving van de Wilpermolen dragen onze stichting een warm hart toe. Behoud van cultuurhistorische gebouwen is in het belang van ons allemaal. De Wilpermolen is daar een prachtig voorbeeld van. Het geeft onze omgeving kleur en het versterkt onze sociale band. Wij doen er daarom ook alles aan om de molen in Posterenk in goede staat te houden en zo ook de sociale functie te koesteren. Ons periodiek instandhoudingsplan (PIP) helpt ons met een planmatige aanpak van onderhoud en het verkrijgen van subsidies. De overheid trekt zich echter steeds verder terug. Subsidies worden minder en de onderhoudskosten stijgen. 

Wij prijzen ons gelukkig met onze grote groep jaarlijkse donateurs. Zonder donateurs krijgen wij de begroting niet meer rond. Om het doneren aan de Wilpermolen  gemakkelijk te maken bieden wij de mogelijkheid om onderstaand formulier in te vullen en in te leveren bij het secretariaat, Hw Iordensweg 126 7384 AK  Posterenk.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw donatie.

Stichting Behoud Wilpermolen

Attachments:
Download this file (Donateursformulier - website.pdf)Donateursformulier[ ]67 Kb
лимузин на свадьбу.
Компания Сансити

Contact

Bezoekadres:
Molenallee 12
7384 AM Posterenk

Secretariaat:
Hw Iordensweg 126
7384 AK Posterenk 

E-mail

 

Sponsoren

De Stichting Behoud WilperMolen "Het Dak Eraf" word ondersteund door deze bedrijven uit Posterenk en omgeving. Wil je hier ook aan meedoen? mail dan naar onze DCP  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de mogelijkheden


https://www.gkoldenhof.nl/

 

 

https://www.bosgoeddiervoeders.nl/